Mooimentje

Even voorstellen

mobiele schoonheidsspecialiste
Marleen

Mooimentje is een mobiele schoonheidssalon met aandacht voor JOU en de natuur. Mooimentje komt bij JOU aan huis voor een Mooimentje voor jezelf. Er wordt uitsluitend gewerkt met de 100% natuurlijke producten van S.P.A. en Les Gavot. Alle behandelingen worden op maat gegeven en alle producten worden op maat gemaakt. Mooimentje behandelt vanuit een passie voor huidverzorging en volgt dan ook regelmatig cursussen op het gebied van ingrediƫntenkennis. Zo kan er het beste passend advies gegeven worden.

Je huid is het grootste orgaan, dus wees er zuinig op!

Ontspanning en even een Mooimentje voor jezelf is in deze tijd van hectiek en alles moeten erg belangrijk. Mooimentje neemt alle tijd voor jou wanneer het jou uitkomt. Zelfs in het weekend op zaterdag en zondag. In de behandelingen wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan een heerlijke massage om zo echt tot rust te komen. Als service is er ook nog de mogelijkheid om na de behandeling een dag make-up aangebracht te krijgen.

Fruit op de huid:
bij een aantal behandelingen maakt Mooimentje gebruik van echte fruitmaskers

Granenpeeling:
het lijkt net alsnog je verse broodjes van de bakker ruikt

Mooimentje zorgt zelf voor alle spullen. Jij hoeft dus zelf helemaal niks te regelen. Zelfs voor 100% natuurlijke koffie, thee of verse sap zal Mooimentje zelf zorgen. Want schoonheid komt immers ook van binnenuit en na de behandeling is er dan ook even de mogenlijkheid om bij te komen en te genieten van een (h)eerlijk drankje.

Resultaat zonder apparaat! Doordat Mooimentje als S.P.A.specialist werkt met combinaties van 100% natuurlijke etherische oliƫn, betekent dit ook 100% actieve werkstoffen.


Maak snel een afspraak
bij Mooimentje en beleef het Mooie Momentje bij jou thuis. Voor vragen kun je uiteraard altijd bellen of mailen.

Lieve groet,
Marleen Deuning